A vagyonvédelmi cégek szolgáltatásai

A vagyonvédelmi cégek szolgáltatásaiA vagyonvédelem manapság már hozzátartozik a mindennapjainkhoz, legyen szó otthonunkról, munkahelyünkről, de akár csak az egyes közterületekről. Ennek megfelelően számos olyan vagyonvédelmi cég van, mint a HR Security Kft. amely mindent lefedő szolgáltatásokkal áll az érdeklődők rendelkezésére.

Behatolás jelző rendszerek

A behatolás jelző rendszerek jelentik a legnépszerűbb megoldást vagyonvédelem szempontjából. Lényegük, hogy mozgásra, nyílászárók nyitódására hangjelzést adnak, ami felhívja a figyelmet a problémára. Ezek a rendszerek akár tovább is fejleszthetők, és sms-ben, üzenetben jelezhetik a problémát azonnal a tulajdonosok számára.

Videó megfigyelő rendszerek

A következő lépcsőfokot a videó megfigyelő rendszerek jelentik. Ezek működhetnek behatolásjelzéssel együtt, de akár különállóan is. A videó megfigyelés segítségével folyamatosan megfigyelés alatt van az adott terület, helyiség, amely segíti a megelőzést, és probléma esetén a tettesek elkapását is.

Beléptető rendszerek

Beléptető rendszereket otthonokba nagyon ritkán, munkahelyekre viszont annál sűrűbben szoktak alkalmazni. A rendszerek lényege, hogy segítségükkel szabályozható, hogy kinek van hozzáférése az adott helyiséghez, ki jogosult oda belépni, sőt, a belépéseket is rögzíteni lehet, így azt is vissza lehet nézni, hogy egy adott pillanatban ki tartózkodott a helyiségben.

Grafikus felület

Az egyes vagyonvédelmi megoldások egy rendszerbe köthetők, ami egy grafikus felület segítségével egy helyről vezérelhető, nyomon követhető.