Hogyan viselj öltöny zakót farmerrel?

Hogyan viselj öltöny zakót farmerrel?Az elegáns öltözködés mindig is divat volt a férfiak körében, ami az esetek nagy többségében öltöny viselését jelenti. Lehetnek olyan helyzetek azonban, amikor nincs szükség egy teljes öltöny viselésére, hanem elég a kevésbé elegáns farmer és zakó kombinációja, erről lesz szó cikkünkben.

Gyakori megoldás a sportzakó viselése, ami nem jár különösebb problémákkal, odafigyeléssel, ellentétben azzal, ha öltöny zakót viselnél farmer nadrággal együtt.

Ha csak egy öltönyöd van, akkor annak a zakóját csak az öltönyöddel együtt viseld, ne társítsd farmerhez, mivel a zakó és az öltöny nadrág egymáshoz illenek. Ha nem egyszerre használódnak el, vagy megfogja a farmered a zakót, akkor utána nem fogod tudni az öltönyödhöz viselni.

Csak olyan zakót viselj farmerrel együtt, mely megfelelő méretű, tökéletesen illeszkedik rád. Öltönynél nem mindig olyan nagy probléma, hogy kicsit nagyobb esetleg a zakó, de farmerrel együtt már nagyon nem fog jól kinézni.

Nem lehet minden egyes öltöny zakót elegánsan viselni farmerhez. Általában azt ajánlják, hogy csíkos, vagy teljesen fekete zakót ne viselj öltönyhöz, mert nem fog jól állni. Helyette inkább szürke, kék zakókat viselj farmerre együtt, mivel ezek elég jól kiegészítik egymást.

A farmer legyen sötét színű, nem koptatott, és jó minőségű. Ezek elengedhetetlenek, ha elegáns stílust szeretnél kialakítani magadnak, annak ellenére, hogy nem egy teljes öltönyt viselsz.