A kender alapú fehérje por

A kender alapú fehérje porA növény alapú fehérjék népszerűsége folyamatosan növekszik az emberek körében, köszönhetően annak, hogy könnyen emészthetők, és a kendermag a természet egyik legjobb növényi eredetű fehérjeforrása. A kender alapú fehérje az egyik legjobb vegán fehérjepor, mivel 20 aminosavat tartalmaz, köztük azt a kilenc esszenciális aminosavat, amelyeket a szervezet nem képes saját maga előállítani, és ezért azokat étrendi forrásokból kell biztosítani.

A kenderprotein por glutén- és laktózmentes, könnyen emészthető és gazdag értékes tápanyagokban, Omega zsírokban, ásványi anyagokban és ballasztanyagokban. Emellett optimális aminosav profillal és ideális zsírsavmodellel rendelkezik.

Mivel a legtöbb embernek a kenderről a tudatmódosító szer jut eszébe, így adja magát a kérdés, hogy a kender alapú fehérje nem okoz-e ilyen tüneteket. A kender alig, vagy egyáltalán nem tartalmaz mérhető mennyiségű pszichoaktív vegyületet, ezért fogyasztása nem okoz bódulatot. A kender virág jellemzően körülbelül 0,3% és 1,5% THC-t tartalmaz, de a fehérjepor a növény magjából készül, ami csak nyomokban tartalmaz THC-t. Így az étkezési kender fehérjepor biztosan nem okoz bódulatot. A kender fehérjepor íze kellemes, enyhén mogyorós, fogyasztása biztonságos, egészséges és legális.

A kender alapú fehérje előnyei:

  • Egyedülálló aminosav profil

  • Magas biológiai érték

  • Optimális zsírsav modell

  • Nem tartalmaz nehezen emészthető tripszin gátló anyagokat, vagy oligoszaharidokat

  • Olyan mikro tápanyagokat tartalmaz, mint a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek