Mi az a reptéri transzfer?

Az egy elérhetőbb áraknak és az egyre népszerűbb, többek számára is elérhető repülőutaknak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend a reptéri transzfer szolgáltatás is. De mi is ez a szolgáltatás pontosan?

A reptéri transzfer lényege, hogy a saját autóval történő utazás, vagy tömegközlekedés helyett felfogadunk egy transzfer céget, aki biztosítja számunkra az utazást otthonról a repülőtérre. Ma már több ilyen transzfer cég is működik minden egyes régióban, így választhatunk, hogy melyik számunkra a legjobb megoldás.

Választáskor figyelembe vehetjük az utazás árát, a biztosított gépjárművet (milyen autóra van szükségünk a kényelmes utazáshoz), az egyéb extrákat (ingyenes wifi, a nyári hónapokban esetleg szükség lehet klímás autóra) stb.

A szolgáltatás úgy működik, hogy elmondjuk a transzfer cégnek, mikorra szeretnénk a repülőtéren lenni, és ők megszervezik az utat helyettünk. Ha nem zavar minket, hogy nem egyedül utazunk, hanem más, szintén repülőtérre utazó személyekkel együtt, akkor lehet lefaragni a költségekből, mivel olcsóbb lesz az utazásunk.

Mivel az ilyen transzfer szolgáltatások hivatásos, profi sofőrökkel dolgoznak, így biztosak lehetünk benne, hogy jó kezekben vagyunk az autóút során.